No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

VAHAVA

 

Vahava on uusi valmennustalo, jonka ainoa maali on tulokset.

Kovempi kondis, kestävä uusi tapa elää syntyy vain niiden kautta.

Ilman tuloksia ei ole jatkuvuutta. Jo tuhansien ihmisten muutoksien ja kymmenien vuosien oman tekemisen kautta syntynyt Vahava tulee kasvamaan valmennus kerrallaan paikaksi, josta löytyy avaimet jokaiseen tavoitteeseen.

IRON LEGION TRAILER

VALMENNUKSET

 SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

VALMENTAJAT

Vertti Harjuniemi

27 vuotta sitten ensikosketuksen levytankoon saanut Vertti on pitkän linjan urheilija ja valmentaja. Mestaruuksia löytyy omalta uralta voimailun ja fitneksen lisäksi myös monesta muusta lajista. Vuosien varrella jo tuhansien valmennettavien joukkoon mahtuu yhteistyötä lähes kaikenlaisten treenaajien kanssa aina tavallisesta kuntoilijasta eri lajien huippuihin.

Vertti on tuttu myös Titaanin roolista Suomen Gladiaattoreissa, sekä valmentanut ihmisiä kahdessa omassa TV-ohjelmassa (Jutan ja Vertin Supersinkkudieetti 2015) (Bull vastaan Vertti 2016) kohti parempaa kuntoa. Vertti on kirjoittanut myös alan kirjan (Hyvä, Parempi, Paras) sekä jakanut tietoa ympäri Suomen luennoissa ja seminaareissa.

Valmentajana Vertti painottaa järkevästi ja oikein tehdyn kovan työn merkitystä oikoteiden etsimisen sijaan. Motivaatio ei synny itsestään, se tehdään tuloksilla.

 

 

Perttu Murtola

Perttu omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen kuntosaliharjoittelusta. Myös palomiehenä työskentelevä Perttu on luonut vuosien saatossa elämäntavastaan itselleen toisen ammatin. Hän on sekä valmentanut että toiminut elävänä esimerkkinä tuhansille ihmisille, miten kroppa pidetään kunnossa vuodesta toiseen samalla jatkuvasti kehittyen.

Myös Pertulta löytyy meriittejä fitneksen puolelta ja jatkuva uusien haasteiden etsiminen, sekä oman tietotaidon kehittäminen on miehen intohimo. Pertulta löytyy laajasti tietoa jokaiselta osa-alueelta, koska mies laittaa itsensä jatkuvasti likoon selvittäen, mikä toimii ja miksi.

Valmentajana Perttu on kärsivällinen ja pedantti. Hyvänä ihmistuntijana tämä valmentaja löytää keinot haasteista riippumatta. Vain kehittämällä itseään voi kehittää parhaalla mahdollisella tavalla myös muita.

OTA YHTEYTTÄ

info@vahava.fi

 

OSOITE

Karhu­Simontie 16 E 17

33960 PIRKKALA

VAHAVA

Y-tunnus