j

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on sitä, että yritykselle suunnitellaan ulkoasu tai tuote, jossa ilmenisivät yrityksen arvot ja viesti. Graafisen suunnittelun tarkoitus on helpottaa ymmärtämään viestin ja tiedon sisältöä.

Värimaailma, valokuvien miljöö ja muodot antavat yrityksestä ensimmäisen vaikutelman. Olipa sinulla kyseessä tuotteen tai yrityksen ilmeen suunnittelu, ota minuun yhteyttä.

Kysy tarjous:

Graafisen ilmeen suunnittelu

Käyntikorttien suunnittelu

Kuvittaminen

Digitaaliset mainokset

Printti mainokset

Ruokalistan suunnittelu

Logosuunnittelu

Asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu uniikki ja käsintehty liikemerkki. Logo voi olla värillinen tai yksivärinen. Suosittelen että logo toimisi myös aina yksivärisenä, jolloin sen käytettävyys on parempi. 

Sisältää muutostoiveet ja viimeistelyn.

Logo saatavana skaalattavassa tiedostossa, soveltuu kaikkeen käyntikortista auton teippaukseen. Tiedosto muodot jotka toimitan ovat: ai, pdf, png. 

Hinta 450e alv. 0

Yrityksen ilmeen graafinen suunnittelu

Jos sinun yrityksesi ulkoasu tarvitsee päivittämistä, tai sitä ei ole vielä suunniteltu tai tehty. Tällä paketilla saat yrityksellesi kaiken tarvittavan. 

– Fontti

– Värimaailmat

– Logo

– Valokuvat mainoksiin ja kuvitukseen

– Slogan

Hinta 1000e alv. 0

 

Asikkaita mm. 

Ravintola Perho

Helsingin Luistelijat

Hillside

Jätä soittopyyntö logosta, tai lähetä sähköposti osoitteeseen design@viljamiharjuniemi.com

Moi!

Olen Viljami Harjuniemi. Teen graafista suunnittelua Helsingissä. Erityisesti teen yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelua, sekä toteutusta.

Visuaalisen ilmeen suunnittelussa on tärkeää miettiä minkälaisia asioita halutaan viestiä. Olisi hyvä miettiä vähintään kolme sanaa, jotka kuvaisivat yrityksen arvomaailmoja ja toimintaa.

Värimaailmat, typografia ja niitä sitovat muodot ovat tehokkaimpia keinoja viestiä yrityksen mielikuvaa. Asioita mitkä näkyvät ennen yrityksen toimintaan tutustumista. Kun logo, nettisivut ja mainokset saadaan samaan linjaan, on asiakkaan ja yhteistyökumppanin helpoin löytää juuri sitä mitä he etsivät.

Käytän pääasiassa Adobe CC ja Final Cut Pro ohjelmistoja.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

+358 405696794

design@viljamiharjuniemi.com

00180 Helsinki

Chat with us on WhatsApp