Videotuotanto

Yksi nousevista trendeistä markkinoinnissa on videotuotanto. Jos yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, niin monta sanaa on minuutin mittainen mainosvideo esimerkiksi sosiaaliseen mediaan?

Videot kuvataan aina hd-laatuisina ja tehdään asiakasta ajatellen. Tyylini on tehdä nopeita leikkauksia ja mainosvideosta mielenkiintoisen.

On tutkittu että mainosvideon 15 ensimmäistä sekuntia ovat tärkeimmät. Siinä ajassa täytyy saada katsojan mielenkiinto syttymään, ja siihen minä pyrin tuotannollani.

Alla olevista videoista voit tutustua tuotantooni. Jokainen videon tilaaja on ollut tyytyväinen heti ensimmäiseen versioon, eikä korjauksiin ole ollut tarvetta.

Katso sinun tarpeisiin sopiva vaihtoehto ja tehdään sinun toiminnastasi video, joka varmasti herättää huomion.

 

Asuntoesittelyvideot

Oletpa myymässä, vuokraamassa tai rakentamassa asuntoa. Videokuvauksella voit välittää hetkessä asunnon tunnelman potentiaaliselle asiakkaalle. Sisältää:

– Käsikuvauksen

– Editoinnin

– Musiikki ja sen käyttöoikeudet mainostamisessa

Hinta 500 e alv. 0 + kuvaustunnit

 

Mitä tarjoan kuvaamiseen ja editointiin:

 

– HD ja 4K laadun

– Musiikki ja sen käyttöoikeudet mainostamisessa

– Animaatiot

– Tekstit

– Tekstitykset

– Dronekuvauksen

– Gimbal-kuvauksen (kuvanvakaaja)

– Langattomat mikrofoonit kahdelle henkilölle yhtäaikaa

 

Ole minuun yhteydessä, kysy tarjous ja mietitään sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu.

 

Asiakkaita mm.

Trimble

NCC Finland

Sitech Finland

Vahava

Mattoasennus Ojala

Rakennus Vepeso

Moi!

Olen Viljami Harjuniemi ja teen visuaalisen ilmeen suunnittelua. Visuaalinen ilme koostuu useista elementeistä. Niistä tärkein on graafinen suunnittelu, jossa luodaan toimintaa kuvaava logo, värimaailma, fontti ja mahdollisesti mielikuvaa vahvistava slogan.

Mikäli yritys ei tee omia fyysisiä tuotteita, helpoin tapa arvomaailmaa on kuvata fyysisellä käyntikortilla, sekä digitaalisella käyntikortilla, eli nettisivuilla.

Kun Graafinen suunnittelu on valmis, voidaan yrityksen visuaalista ilmettä tehostaa valokuvilla ja videotuotannolla.

Valokuvaus on kustannustehokas tapa kuvata yrityksen toimintaa. Yhdellä kuvauspäivällä saa mainosmateriaalia kuukausiksi eteenpäin. Teen valokuvauksia sekä yrityksien omissa tiloissa, sekä studiossa.

Videotuotanto on nouseva trendi digitaalisessa markkinoinnissa. Jos yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, niin monta sanaa on minuutin mittainen mainosvideo esimerkiksi sosiaaliseen mediaan?

Ota minuun reilusti yhteyttä ja suunnitellaan sinun toiminnallesi sopiva paketti.

Viljami Harjuniemi

+358 40 5696 794

design@viljamiharjuniemi.com

00140 Helsinki