VILJAMI

HARJUNIEMI

Muutin Lapista Helsinkiin 2015 Rakennusmestarin tehtäviin. Aika nopeasti kuitenkin huomasin, että työnjohtajan tehtävissä ei pääse osaamiseni oikeuksiin. Lähdin etsimään ratkaisua luovilta aloilta ja sillä tiellä ollaan edelleen. Lue alta koko tarina!

RAKENNUKSILTA LUOVALLE ALALLE

Moi!
Olen Viljami Harjuniemi, Supervisor Median perustaja ja yrittäjä. Olen Rovaniemellä syntynyt lappilainen. Vuonna 2015 muutin Rovaniemeltä Helsinkiin töiden perässä. Omaan vuosien taustan ja kokemuksen ravintola- sekä rakennusalalta. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja graafinen suunnittelija.

Aloitin graafisen suunnittelijan työt osa-aikaisena yrittäjänä, kun valmistuin Helsinki Design Schoolista 2018. Nopeasti kuitenkin huomasin, että tämä ’’sivutyö’’ alkoi viedä enemmän aikaa päivästäni, kuin kokoaikainen työni rakennusalalla työnjohtajana. Otin lopputilin rakennuksilta vuonna 2019 ja päätin alkaa täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja sillä tiellä olen edelleen.

Yrityksen palvelut ovat muovautuneet matkan aikana. Alkuperäinen toiminimi Viljami Harjuniemi Graphics Design vaihtui alle vuodessa osakeyhtiöksi ja yrityksen nimi Supervisor Mediaksi. Ensimmäinen työntekijä palkattiin yritykseen syksyllä 2021. Yrityksen nimi Supervisor Media, tulee tittelistäni rakennuksilta ”Supervisor”. Media puolestaan kattaa mukavasti alleen tarjoamamme palvelut.

Tarjoamme yrityksille mainostoimistopalveluita avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme tehostavat myyntiä ja vahvistavat brändiä. 

Toimin projekteissa tyypillisesti päävastuun omaavana projektinjohtajana. Pyrin myös antamaan vastuuta yrityksen työntekijöille, sekä kehittämään heidän ammattitaitoansa jatkuvasti.

Uskon, että motivoitunut tiimi saavuttaa yhdessä parhaan lopputuloksen. Tavoitteeni on, että jokainen meillä, sekä meidän kanssamme työskentelevä voi kokea olevansa ylpeä siitä, mitä yhdessä teemme, luomme sekä saavutamme.

-Viljami